Zawartość koszyka: ilość produktów: | cena: zł
Polityka prywatności

W każdym momencie masz możliwość wglądu w swoje dane osobowe oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz zadania usunięcia za pomocą odpowiednich zakładek w serwisie sklep.agifa.pl.

Podczas korzystania z serwisu sklep.agifa.pl może zaistnieć potrzeba podania swoich danych osobowych poprzez wypełnienie  odpowiedniego formularza. Wymagane są tylko te dane, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie odpowiednio oznaczonych wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

Dane osobowe nigdy nie są  przekazywane osobom trzecim. Nigdy też nie są wykorzystywane do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem.

Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby serwisu sklep.agifa.pl zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Serwis sklep.agifa.pl nie ma możliwości zabezpieczenia tych danych, dlatego nie podlegają one ochronie.

W serwisie sklep.agifa.pl wykorzystywana jest technologia cookies w celu dostosowania naszego serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronie agifa.pl. Dane te będą zapisane w postaci cookies. Oznacza to, ze będzie je pamiętał Twój komputer, ale udostępni je jedynie w ramach serwisu sklep.agifa.pl. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych.

Zapisz się do Newslettera(dowiedz się więcej)

To pole jest wymaganeBłędny adres spróbuj ponownie.